Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο 211 1844 763

Προσπαθώντας για εγκυμοσύνη

Αρχική /

Προσπαθώντας για εγκυμοσύνη

  • Συχνές επαφές
Εάν θέλετε να επιτύχετε εγκυμοσύνη οι συχνές επαφές , κάθε δύο ημέρες , στη διάρκεια του μήνα θα αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας.
 
  • Ισορροπημένη διατροφή
Η ισορροπημένη διατροφή αποτελεί μέρος ενός υγιεινού τρόπου ζωής γενικά, ωστόσο είναι ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας όσο προσπαθείτε για εγκυμοσύνη.
Ένα καλό πρωινό , η ένταξη των φρούτων και των λαχανικών στη καθημερινή σας διατροφή , οι μετριασμένες ποσότητες και η αύξηση της πρόσληψης υγρών ( κυρίως του νερού ) θα είναι μια καλή αρχή.
 
  • Πείτε ΟΧΙ στις κακές συνήθειες
Το κάπνισμα και το αλκοόλ δεν θα είναι σύμμαχοί σας όσο προσπαθείτε για εγκυμοσύνη αφού επηρεάζουν αρνητικά την υγεία και γονιμότητά σας αλλά και την υγεία και ανάπτυξη του εμβρύου όταν επιτευχθεί η εγκυμοσύνη.
 
  • Σωματική άσκηση
Διατηρώντας μια καλή φυσική κατάσταση αυξάνετε τις πιθανότητες της σύλληψης καθώς έχει αποδειχτεί πως οι διαταραχές του βάρους ( παχυσαρκία ή λιποσαρκία) έχουν άμεση επίπτωση στη γονιμότητα.
 
  • Πολυβιταμίνες – Φυλλικό οξύ
Οι πολυβιταμίνες αποτελούν ένα συνδυασμό θρεπτικών συστατικών που συμβάλλουν θετικά στην αναπαραγωγική υγεία και λειτουργία . Η λήψη πολυβιταμινών θα σας προσφέρει επιπλέον υγεία και ευεξία.
 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας